See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Kepikõnni kepid - ProSport

Kepikõnni kepid - ProSport

Kepikõnni kepid - ProSport

Kepikõnni kepid - ProSport

Kepikõnni kepid - ProSport
Kepikõnni kepid - ProSport
Klienditugi
560 45 000
NB! Avatud E-L kl. 10-18
Kategooriad
Uued tooted
Darts sihtmärk Winmau Pro D..
Darts sihtmärk Winmau Pro D..
NB! Pildid on illustratiivsed!Winmau Professional tikkakomplektig..

UUDIS
135.90€
W-TEC Boankers mootorratta s..
W-TEC Boankers mootorratta s..
NB! Pildid on illustratiivsed! Mootorrattasaapad W-TEC Boankers ..

UUDIS
138.90€

Kepikõnni kepid

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Multifunktsionaalne nuga Ferri..
NB! Pildid on illustratiivsed! Multifunktsionaalne nuga FERRINO Coltellino 11 Funzioni sisaldab järgmist: Nõel 6cm teraga Küüneviil 2 pitsat Kolmnurkne kruvikeeraja Liitrine kruvikeeraja Pudeliavaja Saag Kolmnurkade kruvikeeraja Käärid Kannuavaja V..
NB! Pildid on illustratiivsed! Multifunktsionaalne nuga FERRINO C..
25.90€
KM-ta: 21.23€
Matkasaagid inSPORTline Montga..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Montgato Trekkingukepiga võid ronida igale mäele. Tänu vastupidavast alumiiniumist teleskoopkonstruktsioonile saate reguleerida keppide pikkust (110 ja 140 cm vahel), mille tulemusena pakuvad ..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Montgat..
53.90€
KM-ta: 44.18€
NW602 NORDIC WALKING KEPID NIL..
NB! Pildid on illustratiivsed! Nils NW602 on teleskoopilised, mis võimaldab teil kiiresti ja hõlpsasti reguleerida nende pikkust vastavalt teie pikkusele. NW602 Nils kepid on libisemisvastase ja ergonoomilise käepidemega, millel on reguleeritav käep..
NB! Pildid on illustratiivsed! Nils NW602 on teleskoopilised, mi..
20.90€
KM-ta: 17.13€
Trekking pulkade Ferrino Musta..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekking-postid FERRINO Mustang pakuvad suurepärast tuge iga ilmaga! Neid vastupidavaid teleskoopkeppe saab kasutada nii suvel kui ka talvel - tuleb vaid lumekorvid peale panna ja oledki valmis! pikavahetus LOCK & GO sü..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekking-postid FERRINO Mustang pa..
89.90€
KM-ta: 73.69€
inSPORTline Profigym C200 mult..
NB! Pildid on illustratiivsed! Kodutrenažöör inSPORTline Profigym C200 on suurepärane mitmeotstarbeline kodune jõusaal. Sisseehitatud pink ja kaablisüsteem muudavad selle ideaalseks treeningu harrastajatele, samal ajal kui kompaktne raam võtab minima..
NB! Pildid on illustratiivsed! Kodutrenažöör inSPORTline Profigym..
1 938.90€
KM-ta: 1 589.26€
Nordic walking kepid inSPORTli..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Mirador Pair on kaasaegsed, 3-osalised trekkingukepid, mis on valmistatud kergest alumiiniumsulamist. Tänu lihtsale kiirlukustusmehhanismile saab kepi pikkust (63 - 135 cm) reguleerida hetkega..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Mirador..
41.90€
KM-ta: 34.34€
Folding Trekking Poles Yate Tr..
NB! Pildid on illustratiivsed!Ultralight aluminum Trail Speed Vario folding poles with extended handle. Very light and storage poles designed for hiking, climbing and skitouring in the most modern design. Thanks to the folding system with cable, th..
NB! Pildid on illustratiivsed!Ultralight aluminum Trail Speed Var..
160.90€
KM-ta: 131.89€
InSPORTline Altiplano 100 sini..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Altiplano 100 Blue on kaasaegne, 3-osaline trekkingukepi, mis on valmistatud kergest alumiiniumsulamist. Tänu lihtsale kruvimehhanismile saab kepi pikkust (67 - 135 cm) reguleerida hetkega. Kõ..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Altipla..
23.90€
KM-ta: 19.59€
Nordic walking kepid inSPORTli..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Altiplano 100 Blue on kaasaegsed, 3-osalised trekkingukepid, mis on valmistatud kergest alumiiniumsulamist. Tänu lihtsale kruvimehhanismile saab keppide pikkust (67 - 135 cm) reguleerida hetke..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Altipla..
35.90€
KM-ta: 29.43€
Nordic Walking teleskoopsauad ..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Treking on väga kergest alumiiniumist ALU 6061 valmistatud moodsad trekkingukepid. Nad on 18 mm läbimõõduga ja kahekordse kattega ning sobivad igaks aastaajaks. Kepid on varustatud Antishock s..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepid inSPORTline Treking..
28.90€
KM-ta: 23.69€
InSPORTline AR100 kõhulihaste..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR100 sobib kogu keha treenimiseks. Põrandal veeretades tugevdad mitte ainult kõhu- ja rinnalihaseid, vaid ka käsi, õlgu ja selga. See vastupidavast polüpropüleenist valmistatud rull on libisemisva..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR100 sobib ..
13.90€
KM-ta: 11.39€
inSPORTline Alfan spin bike (k..
NB! Pildid on illustratiivsed!Et otsite usaldusväärset spinnarattaid koduseks kasutamiseks? Siis Spin Bike inSPORTline Alfan on selge valik! See pakub stabiilset konstruktsiooni, reguleeritavat raami, kõiki olulisi treeningfunktsioone ja manuaalset v..
NB! Pildid on illustratiivsed!Et otsite usaldusväärset spinnaratt..
347.90€
KM-ta: 285.16€
Multifunktsionaalne kõhulihas..
NB! Pildid on illustratiivsed! Multi-Purpose Ab Roller inSPORTline AR400 on tõhus treeningtarvik koos vastupanurihmadega. Sellel on kaks ab-rulli, mida vastupanurihmade abil saab kasutada raskustena, ning klassikaline ab-rull kõhulihaste, jalgade, õl..
NB! Pildid on illustratiivsed! Multi-Purpose Ab Roller inSPORTlin..
20.90€
KM-ta: 17.13€
Teleskoopilised kepid inSPORTl..
NB! Pildid on illustratiivsed! Kerge alumiiniumist Nordic Walking Poles inSPORTline Slogen sobivad eelkõige Nordic Walkinguks, kuid need tulevad kasuks ka maastikul jalutuskäikudel. kolmeosaline teleskoopkonstruktsioon võimaldab teil reguleerida kepi..
NB! Pildid on illustratiivsed! Kerge alumiiniumist Nordic Walking..
42.90€
KM-ta: 35.16€
Nordic walking kepid inSPORTli..
NB! Pildid on illustratiivsed! Kerge alumiiniumist Nordic Walking Poles inSPORTline Hallti sobivad eelkõige Nordic Walkinguks, kuid need tulevad kasuks ka maastikul jalutuskäikudel. Kaheosaline teleskoopkonstruktsioon võimaldab teil reguleerida kepi ..
NB! Pildid on illustratiivsed! Kerge alumiiniumist Nordic Walking..
31.90€
KM-ta: 26.15€
Professionaalne spinn-rattur i..
NB! Pildid on illustratiivsed! Spin Bike inSPORTline inCondi S1000i on professionaalne masin, mis võimaldab teil treeningu ajal lõbutseda. Lisaks laiale programmivalikule võimaldab see ka kuulata oma lemmikmuusikat ja vaadata oma lemmikvideoid (USB-p..
NB! Pildid on illustratiivsed! Spin Bike inSPORTline inCondi S100..
1 713.90€
KM-ta: 1 404.84€
Trekking, matkamine teleskoopv..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepi inSPORTline Mirador on kaasaegne, 2-osaline trekkingukepi, mis on valmistatud kergest alumiiniumsulamist. Tänu lihtsale kiirlukustusmehhanismile saab kepi pikkust (63-135cm) reguleerida hetkega. Kõige lüh..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trekkingukepi inSPORTline Mirador..
27.90€
KM-ta: 22.87€
Teleskoopilised kepid inSPORTl..
NB! Pildid on illustratiivsed! InSPORTline Potosi Nordic Walking Poles on moodsad kepid, mis on valmistatud kergest alumiiniumist. Libisemiskindel, korgist käepide sobib ideaalselt teie kätte. Lisaks on käepidemetel reguleeritavad aasad parema haarde..
NB! Pildid on illustratiivsed! InSPORTline Potosi Nordic Walking ..
41.90€
KM-ta: 34.34€
Kõhupressi treener - ratas in..
NB! Pildid on illustratiivsed! Reguleeritav Ab Roller inSPORTline AR500 on ainulaadne treeningvahend, mis tugevdab mitte ainult kõhulihaseid, vaid ka käsi, selga ja rinnalihaseid. See võimaldab kahte haardeasendit - esimene on klassikaline haare, kus..
NB! Pildid on illustratiivsed! Reguleeritav Ab Roller inSPORTline..
30.90€
KM-ta: 25.33€
InSPORTline AR150 kõhulihaste..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR150 sobib kogu keha treenimiseks. Põrandal veeretades tugevdad mitte ainult kõhu- ja rinnalihaseid, vaid ka käsi, õlgu ja seljalihaseid. See vastupidavast polüpropüleenist valmistatud rull on lib..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR150 sobib ..
13.90€
KM-ta: 11.39€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

ProSport @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper