See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Kõhulihaste treenija - ProSport

Kõhulihaste treenija - ProSport

Kõhulihaste treenija - ProSport

Kõhulihaste treenija - ProSport

Kõhulihaste treenija - ProSport
Kõhulihaste treenija - ProSport
Klienditugi
560 45 000
NB! Avatud E-L kl. 10-18
Kategooriad
Uued tooted
Venum Kontact Gel kindad - m..
Venum Kontact Gel kindad - m..
NB! Pildid on illustratiivsed!Meie "Kontact" geel-kinnaste mähise..

UUDIS
21.90€
Darts sihtmärk Winmau Pro D..
Darts sihtmärk Winmau Pro D..
NB! Pildid on illustratiivsed!Winmau Professional tikkakomplektig..

UUDIS
135.90€

Kõhulihaste treenija

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Kõhupressi treener Adidas, pa..
NB! Pildid on illustratiivsed!Torso stabiilsus on vajalik selleks, et saada tugevamaks kõikides treeningu aspektides, eriti kui tegemist on jõuga. Mõeldud torso lihaste aktiveerimiseks ja ülakeha tugevdamiseks. Ergonoomilised käepidemed tagavad, et h..
NB! Pildid on illustratiivsed!Torso stabiilsus on vajalik selleks..
24.90€
KM-ta: 20.41€
KO01 FIGUURITRIMMER HMS
NB! Pildid on illustratiivsed!KO01 HMS on magnetiline keerutaja. See sobib ideaalselt kodus tehtavateks jõuharjutusteks. Twistri pind on kaetud masseerivate padjadega. Sellel on ka sisseehitatud magnetid, mis mõjutavad jalgade retseptoreid. See kombi..
NB! Pildid on illustratiivsed!KO01 HMS on magnetiline keerutaja. ..
17.90€
KM-ta: 14.67€
WA10 RESISTANCE EXERCISE WHEEL..
NB! Pildid on illustratiivsed!WA10 HMS on lai rull kogu keha lihaste treenimiseks. Selle mudeli suurimaks eeliseks on selle lai kuni 16,5 cm laiune turvapind! Tänu sellele on tasakaalu säilitamine palju lihtsam kui tavaliste treeningrataste puhul. Ve..
NB! Pildid on illustratiivsed!WA10 HMS on lai rull kogu keha liha..
23.90€
KM-ta: 19.59€
WK20 DOUBLE EXERCISE WHEELS ON..
NB! Pildid on illustratiivsed!WK20 ONE FITNESS - on kahekordne ratas, mida kasutatakse tõhusate harjutuste tegemiseks kõhu-, selja-, käte- ja rinnalihastele. Sellel on tugev südamik, mis tagab suure vastupidavuse. Libisemiskindlast materjalist valmis..
NB! Pildid on illustratiivsed!WK20 ONE FITNESS - on kahekordne ra..
15.90€
KM-ta: 13.03€
Kõhupressi treener - topeltru..
NB! Pildid on illustratiivsed! Exercise Wheel inSPORTline Ab Roller AR300 on aeroobikaseade, mis sobib kogu keha tugevdamiseks. Liigutades ratast edasi-tagasi põrandal, treenite peamiselt rinna- ja kõhulihaseid. Ka käed, õlad ja vasikad on samuti hõi..
NB! Pildid on illustratiivsed! Exercise Wheel inSPORTline Ab Roll..
24.90€
KM-ta: 20.41€
inSPORTline AB Rider kõhuliha..
NB! Pildid on illustratiivsed!See Full Body Trainer inSPORTline AB Rider  aitab teil treenida kogu oma keha ja parandada oma füüsilist vormi. Stabiilne, tugev raam peab vastu kuni 100 kg koormusele. Lisaks on raam kerge ja kompaktne, nii et seda saab..
NB! Pildid on illustratiivsed!See Full Body Trainer inSPORTline A..
106.90€
KM-ta: 87.62€
Abs Trainer inSPORTline AB Sha..
NB! Pildid on illustratiivsed!Abs Trainer inSPORTline AB Shaper on tõhus abivahend kõhulihaste treenimiseks, fitnessi parandamiseks ja seljavalude leevendamiseks. Ab Trainer inSPORTline AB Shaper on teie selgroogu ja liigeseid säästev, sest toetab lo..
NB! Pildid on illustratiivsed!Abs Trainer inSPORTline AB Shaper o..
68.90€
KM-ta: 56.48€
Ab Trainer AB Perfect
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Trainer inSPORTline AB Perfect on kaasaegne ja tõhus treener, millel on tugevdatud raam. Vaid 5 minutit treeningut päevas tugevdab tõhusalt teie kõhulihaseid, vöökohti ja seljalihaseid. Viis rullikut seljatoel ja 3 v..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Trainer inSPORTline AB Perfect ..
106.90€
KM-ta: 87.62€
InSPORTline AR100 kõhulihaste..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR100 sobib kogu keha treenimiseks. Põrandal veeretades tugevdad mitte ainult kõhu- ja rinnalihaseid, vaid ka käsi, õlgu ja selga. See vastupidavast polüpropüleenist valmistatud rull on libisemisva..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR100 sobib ..
13.90€
KM-ta: 11.39€
Multifunktsionaalne kõhulihas..
NB! Pildid on illustratiivsed! Multi-Purpose Ab Roller inSPORTline AR400 on tõhus treeningtarvik koos vastupanurihmadega. Sellel on kaks ab-rulli, mida vastupanurihmade abil saab kasutada raskustena, ning klassikaline ab-rull kõhulihaste, jalgade, õl..
NB! Pildid on illustratiivsed! Multi-Purpose Ab Roller inSPORTlin..
20.90€
KM-ta: 17.13€
Kõhupressi treener inSPORTlin..
NB! Pildid on illustratiivsed! Exercise Wheel inSPORTline Ab Roller AR200 on aeroobikaseade, mis sobib kogu keha tugevdamiseks. Liigutades ratast edasi-tagasi põrandal, treenite peamiselt rinna- ja kõhulihaseid. Ka käed, õlad ja vasikad on samuti hõi..
NB! Pildid on illustratiivsed! Exercise Wheel inSPORTline Ab Roll..
19.90€
KM-ta: 16.31€
Vööd kõhulihaste treenimise..
NB! Pildid on illustratiivsed! Nailonist rippuvad kõhulihased inSPORTline Trapy on praktiline treeningtarvik, mis on ideaalne kõhulihaste treenimiseks. Kõik, mida sa pead tegema, on rihmad ümber küünarnukkide keerata ja hakata jalgu rinnale tõmbama. ..
NB! Pildid on illustratiivsed! Nailonist rippuvad kõhulihased inS..
40.90€
KM-ta: 33.52€
Ab Roller Double Multifunktsio..
NB! Pildid on illustratiivsed!Exercise Wheel inSPORTline AB Roller Double on aeroobikaseadme, mis sobib kogu keha treenimiseks. Selle rattad on paigutatud teisiti kui teiste treeningrataste ja -rullide puhul. Need ei ole mitte keskel, vaid mõlemas ot..
NB! Pildid on illustratiivsed!Exercise Wheel inSPORTline AB Rolle..
28.90€
KM-ta: 23.69€
Multifunktsionaalne kõhulihas..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR1000 on tõhus treeningtarvik, mis sobib koduseks kasutamiseks. See pakub kahte tõhusat harjutust. Esimene on klassikaline ab-rullharjutus, s.t. jooksvad tõuked sirutatud jalgadega (või põlvedel)...
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR1000 on tõ..
90.90€
KM-ta: 74.51€
Kõhupressi treener - ratas in..
NB! Pildid on illustratiivsed! Reguleeritav Ab Roller inSPORTline AR500 on ainulaadne treeningvahend, mis tugevdab mitte ainult kõhulihaseid, vaid ka käsi, selga ja rinnalihaseid. See võimaldab kahte haardeasendit - esimene on klassikaline haare, kus..
NB! Pildid on illustratiivsed! Reguleeritav Ab Roller inSPORTline..
30.90€
KM-ta: 25.33€
InSPORTline AR150 kõhulihaste..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR150 sobib kogu keha treenimiseks. Põrandal veeretades tugevdad mitte ainult kõhu- ja rinnalihaseid, vaid ka käsi, õlgu ja seljalihaseid. See vastupidavast polüpropüleenist valmistatud rull on lib..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR150 sobib ..
13.90€
KM-ta: 11.39€
InSPORTline AR050 kõhulihaste..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR050 sobib kogu keha treenimiseks. Põrandal veeretades tugevdate mitte ainult oma kõhu- ja rinnalihaseid, vaid ka käsi, õlgu ja seljalihaseid. See vastupidavast polüpropüleenist valmistatud rull o..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Roller inSPORTline AR050 sobib ..
15.90€
KM-ta: 13.03€
inSPORTline AB Lifter Easy kõ..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Trainer inSPORTline Ab Lifter Easy on treener, mis sobib ideaalselt mitte ainult kõhulihaste treenimiseks, vaid ka käte, reite ja tuharalihaste tugevdamiseks. Ab Trainer inSPORTline Ab Lifter Easy töötab samu lihasrü..
NB! Pildid on illustratiivsed! Ab Trainer inSPORTline Ab Lifter E..
148.90€
KM-ta: 122.05€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

ProSport @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper