See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Magnetic Bracelet inSPORTline Amila - ProSport

Magnetic Bracelet inSPORTline Amila - ProSport

Magnetic Bracelet inSPORTline Amila - ProSport

Magnetic Bracelet inSPORTline Amila - ProSport

Magnetic Bracelet inSPORTline Amila - ProSport
Magnetic Bracelet inSPORTline Amila - ProSport
Klienditugi
560 45 000
NB! Avatud E-L kl. 10-18
Kategooriad
Eripakkumised
Hüppematt batuudile..
Hüppematt batuudile..
Suitable without springs for trampolines Spare Jumping Mat for Tr..

SOODUS
26.95€ 37.71€
Magnetic Bracelet inSPORTline Amila

Magnetic Bracelet inSPORTline Amila

195 53.90€
KM-ta: 44.18€
NB! Pildid on illustratiivsed! Magnetiline käevõru inSPORTline Amila mõjutab positiivselt inimkeha funktsioone. See on valmistatud kirurgilisest roostevabast terasest, mis on hüpoallergeenne ja ei [Loe veel...]
Magnetic Bracelet inSPORTline Amila
Suuruste info
Tootja: inSPORTline
Tootekood: 8596084039507
Alates 29.03.2024 Saadavus: 5 - 7 tööpäeva
NB! SUUREMATE KOGUSTE KORRAL KÜSI ERIPAKKUMIST !!
Kogus:  

Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda arvega ja pangalingiga

Soodustused

Igal nädalal uued soodustooted ja püsikliendi soodustus

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate soovikorral tagastada 14 päeva jooksul
inSPORTline Kuulutusi: 3053
Hinnang:
1
2
3
4
5
0.0


Esita päring

   
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
NB! Pildid on illustratiivsed!

Magnetiline käevõru inSPORTline Amila mõjutab positiivselt inimkeha funktsioone. See on valmistatud kirurgilisest roostevabast terasest, mis on hüpoallergeenne ja ei reageeri higiga (mittekorrodeeruv). Neodüümmagnetid on valmistatud sulamist, mis koosneb ühest viiendikust boorist ja neljast viiendikust neodüümist. Neid valmistatakse väikestes suurustes ja on teada, et nad vabastavad kokkupuutel nahaga väikese koguse energiat. Magnetiline käevõru inSPORTline Amila on sile, kõrge läikega ja valmistatud lamedatest ovaalsetest lülidest. Lingid on poleeritud ja nende sisse on seestpoolt paigaldatud kümme neodüümimagnetit. Magnetid on hoolikalt kinnitatud spetsiaalse liimiga, millel on kaitsev glasuuritud kiht. See muudab need vastupidavaks ja tagab, et need ei lähe maha. Käevõru pikkust saab hõlpsasti reguleerida, eemaldades kuni kolm välimist linki ilma magnetite või kaunistusteta. Käevõru on pestav ja sobib igapäevaseks kasutamiseks. Magnetiline käevõru inSPORTline Amila on moodne ja ideaalne keskendumisvõime suurendamiseks tööl või sportides, vereringe positiivseks mõjutamiseks ja immuunsuse parandamiseks.

Neodüümimagnetitel on mitmeid positiivseid mõjusid. Nelja tehnoloogia - magnetravi, infrapunakiirguse, negatiivselt laetud ioonide ja germaaniumi - ainulaadne segu annab magnetilistele ehetele hindamatu ulatuse. Need suurendavad hapnikutaset veres, stimuleerivad rakkude regenereerimist, stabiliseerivad vererõhku ja aitavad vabaneda toksilistest ainetest. Neil on valuvaigistav toime ja seega leevendavad nad liigese- ja lihasvalu, vähendavad turseid ja kiirendavad taastumist. Neil on ka põletikuvastane toime, samuti positiivne mõju lihaste, sidemete ja kõõluste degeneratiivsetele ja põletikulistele haigustele (tennise küünarnukk, Achilleuse kõõlus). Magnetiline käevõru inSPORTline Amila leevendab tõhusalt kroonilisi kaela- või õlavalusid, mis on põhjustatud ülekoormusest, vigastusest või stressist. Need aitavad ka hambavalu ja menstruatsioonikrampide puhul. Randmes on palju bioloogiliselt aktiivseid punkte, mis on seotud siseorganitega. Need aitavad suurendada jõudlust ja füüsilist vormi. Magnetid ei asenda arstiabi, küll aga on nad sobivaks abivahendiks sellistes küsimustes.

Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

ProSport @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper