See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha - ProSport

Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha - ProSport

Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha - ProSport

Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha - ProSport

Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha - ProSport
Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha - ProSport
Klienditugi
560 45 000
NB! Avatud E-L kl. 10-18
Kategooriad
Eripakkumised
Hüppematt batuudile..
Hüppematt batuudile..
Suitable without springs for trampolines Spare Jumping Mat for Tr..

SOODUS
26.95€ 37.71€
Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha

Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha

267 28.90€
KM-ta: 23.69€
NB! Pildid on illustratiivsed! Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha ja silmamassaaživahend koos päikesepaneeliga saab teie asendamatuks abiliseks. Kuigi see ei pruugi esmapilgul nii tundud [Loe veel...]
Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha
Suuruste info
Tootja: inSPORTline
Tootekood: 8596084130914
Alates 14.04.2024 Saadavus: 5 - 7 tööpäeva
5cmX 18cmX 8cm
NB! SUUREMATE KOGUSTE KORRAL KÜSI ERIPAKKUMIST !!
Kogus:  

Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda arvega ja pangalingiga

Soodustused

Igal nädalal uued soodustooted ja püsikliendi soodustus

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate soovikorral tagastada 14 päeva jooksul
inSPORTline Kuulutusi: 3053
Hinnang:
1
2
3
4
5
0.0


Esita päring

   
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
NB! Pildid on illustratiivsed!

Kosmeetiline näoaparaat inSPORTline Dvomisha ja silmamassaaživahend koos päikesepaneeliga saab teie asendamatuks abiliseks. Kuigi see ei pruugi esmapilgul nii tunduda, suudavad kahe mustrilise ümmarguse peaga korralikult nahka masseerida ja seega relaxida mitte ainult lihaseid, vaid ka meelt. Rulli korpusel on väike päikesepaneel, mis on peidetud inSPORTline'i logo alla. Kui kasutate rulli valguses, kandub nahale energia mikrovoolu näol, mis võib regulaarsel kasutamisel kasvatada selle elastsust ja siluda ebatasasusi.

Kaks 3D-rulli pead tõmbavad nahka kokku ja massaaživad selle all olevaid lihaseid. Selle tulemusel lihased relaksiseeritakse ja koed perfundeeritakse. Samal ajal tõmbab/ tõmbab ülespoole kõrgendab näo kontuure. Regulaarse massaažiga saavutame muu hulgas tugevama naha ja kergema turse. Seadme Dvomisha konstruktsioon on sobivam väikeste ja keskmise suurusega lihaste - näo, kaela, käte, vasikate massaažiks. Seade on veekindel, nii et saate nautida meeldivat massaaži ka vanni või sauna ajal. Kaunis ja elegantne disain on just selline kujuteldav vaheldus tordil. Kui olete kord avastanud meie massaažiseadmete võlu, ei taha te neid enam käest ära võtta!

Kasutage

Kandke nahale õli, kreemi või muud kosmeetikavahendit ja hõõruge seda peopesadega põhjalikult. Mitte avalda rullile liiga suurt survet , massaaž peaks olema meeldiv! Kui soovite alustada näomassaažiga, masseerige lõua keskkohast ja liikuge lõua suunas kuni kõrva . Järgige reeglit, et liigutate rulli alati ülespoole. Seejärel võid jätkata huultele, kus lihtsalt ristid huuled paremalt vasakule. Seejärel asetage rull ühe massaažijaga suunurka ja teine peaks jõudma nina servani. Ka siin masseerige tõmmates põsesarnast ülespoole. Silmade alla jäävat piirkonda proovige muuta massaaži rõhku nina ja kõrva vahel. Järgige jällegi reeglit ülespoole. Masseerige kulmude piirkonda surve abil nina põhjast alates. Viimase sammuna pöörake tähelepanu otsmikule, mis on sageli problemaatiline osa, kuna seal tekib rohkem higi ja sellest tulenev pooride ummistumine. Alustage otsmiku masseerimist nina alusest ülespoole. Võite tõmmata tagasi nina aluse juurde. Jätkake sel viisil otsmiku külgedele. Pärast massaaži puhastage pead kosmeetilise rätikuga.

Samamoodi võite masseerida ükskõik millist kehaosa, näiteks trapetsit, kaela või käsi.

Meie nõuanne: Vajutamisel püüdke hoida seadet rohkem risti nahaga ja vastupidi, tõmbamisel asetage seade peaaegu nahale.


Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

ProSport @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper