See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Velotrenažöör - ProSport

Velotrenažöör - ProSport

Velotrenažöör - ProSport

Velotrenažöör - ProSport

Velotrenažöör - ProSport
Velotrenažöör - ProSport
Klienditugi
560 45 000
NB! Avatud E-L kl. 10-18
Kategooriad
Uued tooted
Darts sihtmärk Winmau Pro D..
Darts sihtmärk Winmau Pro D..
NB! Pildid on illustratiivsed!Winmau Professional tikkakomplektig..

UUDIS
135.90€
W-TEC Boankers mootorratta s..
W-TEC Boankers mootorratta s..
NB! Pildid on illustratiivsed! Mootorrattasaapad W-TEC Boankers ..

UUDIS
138.90€

Velotrenažöör

Täpsusta valikut

Kuva:
Näita korraga:
Sorteeri:
Spinbike inSPORTline Signa
NB! Pildid on illustratiivsed! The bike inSPORTline SIGNA has a new innovative design, aerodynamic shape, robust and robust construction with silent belt drive.   ..
NB! Pildid on illustratiivsed! The bike inSPORTline SIGNA has a n..
712.90€
KM-ta: 584.34€
Exercise Bike Adidas C-21x
NB! Pildid on illustratiivsed!Built to deliver the optimum indoor cycling experience, the adidas C-21x features a large 16 kg / 35 lb rear-drive flywheel, designed to simulate the feeling of an outdoor bike by storing kinetic energy and maintaining m..
NB! Pildid on illustratiivsed!Built to deliver the optimum indoor..
1 366.90€
KM-ta: 1 120.41€
inSPORTline Airbike Basic II ..
NB! Pildid on illustratiivsed! Air Exercise Bike inSPORTline Airbike Basic II tõestab, et lihtsus on ülimalt keeruline. See kasutab hooratta asemel terasest ventilaatorit , mis reguleerib vastupanu vastavalt teie pedaalimiskiirusele. Lisaks saate va..
NB! Pildid on illustratiivsed! Air Exercise Bike inSPORTline Airb..
373.90€
KM-ta: 306.48€
inSPORTline inCondi S200i tree..
NB! Pildid on illustratiivsed! Elukas Treeningratas inSPORTline inCondi S200i on loodud simuleerima maanteerattasõitu, sealhulgas käiguvahetust. Juhtraual saate vahetada 3 erineva käigu vahel "esirattal" ja 8 "tagarattal", mis annab teile kokku 24 si..
NB! Pildid on illustratiivsed! Elukas Treeningratas inSPORTline i..
802.90€
KM-ta: 658.11€
inSPORTline inCondi S100i tree..
NB! Pildid on illustratiivsed!See Treeningjalgratas inSPORTline inCondi S100i on klassikaline kodune treeningjalgratas, mis sünkroonib nutika treeningrakendusega! See masin pakub uusi interaktiivseid funktsioone, mis parandavad teie füüsilist vormi ..
NB! Pildid on illustratiivsed!See Treeningjalgratas inSPORTline i..
620.90€
KM-ta: 508.93€
inSPORTline Varis horisontaaln..
NB! Pildid on illustratiivsed!Recumbent inSPORTline Varis on paljude praktiliste funktsioonidega treeningjalgratas, mis on saadaval taskukohase hinnaga. Selle stabiilse seljatoega raam sobib raskematele, vähenenud liikumisvõimega kasutajatele või van..
NB! Pildid on illustratiivsed!Recumbent inSPORTline Varis on palj..
352.90€
KM-ta: 289.26€
inSPORTline Rapid RMB horisont..
NB! Pildid on illustratiivsed!Recumbent inSPORTline Rapid RMB on kvaliteetne ja täiustatud funktsioonidega treeningjalgratas. Stabiilse seljatoega tugev raam sobib raskema liikumisvõimega kasutajatele või vanematele inimestele, kes soovivad end vormi..
NB! Pildid on illustratiivsed!Recumbent inSPORTline Rapid RMB on ..
438.90€
KM-ta: 359.75€
Exerce bike Reebok A4.0 Silver
NB! Pildid on illustratiivsed!Designed for more effective and varied home cardio training, the Astroride A4.0 Bike is fully equipped to develop your cardio and muscular endurance whilst maintaining minimal impact on your joints. At the heart of the A..
NB! Pildid on illustratiivsed!Designed for more effective and var..
474.90€
KM-ta: 389.26€
Spinning Bike inSPORTline Airi..
NB! Pildid on illustratiivsed!Spinning Bike inSPORTline Airin on vaikse rihmavõimega vastupidav treeningmasin, mis sobib koduseks kasutamiseks. See on üks esimesi magnetpidurisüsteemiga spinningurattaid. Selle süsteemi eelised on odav hooldus, töökin..
NB! Pildid on illustratiivsed!Spinning Bike inSPORTline Airin on ..
1 000.90€
KM-ta: 820.41€
Spinning Bike inSPORTline Airi..
NB! Pildid on illustratiivsed!Spinning Bike inSPORTline Airin on vaikse rihmavõimega vastupidav treeningmasin, mis sobib koduseks kasutamiseks. See on üks esimesi magnetpidurisüsteemiga spinningurattaid. Selle süsteemi eelised on odav hooldus, töökin..
NB! Pildid on illustratiivsed!Spinning Bike inSPORTline Airin on ..
1 000.90€
KM-ta: 820.41€
inSPORTline Agneto Spinning Bi..
NB! Pildid on illustratiivsed!Mitte ainult õues, vaid ka siseruumides sõita? Siis on Spin Bike inSPORTline Agneto just see, mida te vajate!  magnetiline pidurisüsteem võimaldab sujuvat ja vaikset pedaalimist. Stabiilne raam pakub 120kg kaalupiirangut..
NB! Pildid on illustratiivsed!Mitte ainult õues, vaid ka siseruum..
497.90€
KM-ta: 408.11€
inSPORTline inCondi R600i PRO ..
NB! Pildid on illustratiivsed!Kodu, klubi, poolprofessionaalseks ja taastumiseks mõeldud Recumbent inSPORTLine inCondi R600i tugev konstruktsioon koos stabiilse seljatoega teeb selle sobivaks liikumispuudega kasutajatele, ülekaalulistele kasutajatele..
NB! Pildid on illustratiivsed!Kodu, klubi, poolprofessionaalseks ..
1 231.90€
KM-ta: 1 009.75€
inSPORTline Gibello jalgrattat..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trenniraja inSPORTline Gibello on kaasaegne jalgrattatreener, mis sobib ideaalselt koduseks treeninguks. Kõik, mida sa pead tegema, on oma tavalise jalgratta külge kinnitamine. Kvaliteetne metallkonstruktsioon on kokku..
NB! Pildid on illustratiivsed! Trenniraja inSPORTline Gibello on..
143.90€
KM-ta: 117.95€
inSPORTline Alfan spin bike (k..
NB! Pildid on illustratiivsed!Et otsite usaldusväärset spinnarattaid koduseks kasutamiseks? Siis Spin Bike inSPORTline Alfan on selge valik! See pakub stabiilset konstruktsiooni, reguleeritavat raami, kõiki olulisi treeningfunktsioone ja manuaalset v..
NB! Pildid on illustratiivsed!Et otsite usaldusväärset spinnaratt..
347.90€
KM-ta: 285.16€
inSPORTline Cabaleira jalgratt..
NB! Pildid on illustratiivsed!Trenniraja inSPORTline Cabaleira on kaasaegne jalgrattatreener, mis sobib ideaalselt koduseks treeninguks. Kõik, mida sa pead tegema, on oma tavalise jalgratta külge kinnitamine. Kvaliteetne metallkonstruktsioon on kokku..
NB! Pildid on illustratiivsed!Trenniraja inSPORTline Cabaleira on..
122.90€
KM-ta: 100.74€
inSPORTline Delavan RMB horiso..
NB! Pildid on illustratiivsed! Recumbent inSPORTline Delavan RMB on ideaalne liikumispuudega kasutajatele, kes ei taha lõpetada treenimist vaid seetõttu, et nad ei saa korralikult liikuda. Lisaks on sellel masinal ka mõned kasulikud fitnessiga seotud..
NB! Pildid on illustratiivsed! Recumbent inSPORTline Delavan RMB ..
598.90€
KM-ta: 490.90€
inSPORTline Greod horisontaaln..
NB! Pildid on illustratiivsed!Võiksite parandada oma füüsilist vormi mugavalt kodus?  Recumbent inSPORTline Greod sellega saate kohe pihta hakata! Ei mingeid funktsioone ega keerulisi arvuteid. Kõik, mida peate tegema, on istuda istmele, reguleerida ..
NB! Pildid on illustratiivsed!Võiksite parandada oma füüsilist vo..
427.90€
KM-ta: 350.74€
inSPORTline Delavan UB (kuni 1..
NB! Pildid on illustratiivsed!Kas otsite usaldusväärset masinat koduseks treeninguks? Siit leiad!  Treeningjalgratas inSPORTline Delavan UB  pakub erinevaid funktsioone, stabiilset raami ja reguleeritavat istet. Kuna see on elektrooniliselt juhitav, ..
NB! Pildid on illustratiivsed!Kas otsite usaldusväärset masinat k..
577.90€
KM-ta: 473.69€
inSPORTline Airbike Lite (kuni..
NB! Pildid on illustratiivsed! Air Exercise Bike inSPORTline Airbike Lite on ideaalne harrastajatele, kes soovivad nautida intensiivset kodust treeningut. Selle peamine eelis on see, et võimaldab kasutajal treenida oma tempos, st te ei pea ise vastup..
NB! Pildid on illustratiivsed! Air Exercise Bike inSPORTline Airb..
834.90€
KM-ta: 684.34€
Professionaalne spinn-rattur i..
NB! Pildid on illustratiivsed! Spin Bike inSPORTline inCondi S1000i on professionaalne masin, mis võimaldab teil treeningu ajal lõbutseda. Lisaks laiale programmivalikule võimaldab see ka kuulata oma lemmikmuusikat ja vaadata oma lemmikvideoid (USB-p..
NB! Pildid on illustratiivsed! Spin Bike inSPORTline inCondi S100..
1 713.90€
KM-ta: 1 404.84€
Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

ProSport @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper