See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

inSPORTline kaablisammas CC410 jõutreener - ProSport

inSPORTline kaablisammas CC410 jõutreener - ProSport

inSPORTline kaablisammas CC410 jõutreener - ProSport

inSPORTline kaablisammas CC410 jõutreener - ProSport

inSPORTline kaablisammas CC410 jõutreener - ProSport
inSPORTline kaablisammas CC410 jõutreener - ProSport
Klienditugi
560 45 000
NB! Avatud E-L kl. 10-18
Kategooriad
Eripakkumised
Hüppematt batuudile..
Hüppematt batuudile..
Suitable without springs for trampolines Spare Jumping Mat for Tr..

SOODUS
26.95€ 37.71€
inSPORTline kaablisammas CC410 jõutreener

inSPORTline kaablisammas CC410 jõutreener

118 2 462.90€
KM-ta: 2 018.77€
NB! Pildid on illustratiivsed!Kas otsite alternatiivi professionaalsele jõusaalile, mis võimaldaks teil kodus treenida? Siis on Power Rack inSPORTline kaablisammas CC410 just sulle! See mitmeotsta [Loe veel...]
inSPORTline kaablisammas CC410 jõutreener
Suuruste info
Kuumakse al. 80.82 EUR
Tootja: inSPORTline
Tootekood: 8596084113931
Alates 31.03.2024 Saadavus: 5 - 7 tööpäeva
39cmX 224cmX 87cm
NB! SUUREMATE KOGUSTE KORRAL KÜSI ERIPAKKUMIST !!
Kogus:  

Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda arvega ja pangalingiga

Soodustused

Igal nädalal uued soodustooted ja püsikliendi soodustus

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate soovikorral tagastada 14 päeva jooksul
inSPORTline Kuulutusi: 3053
Hinnang:
1
2
3
4
5
0.0


Esita päring

   
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
NB! Pildid on illustratiivsed!

Kas otsite alternatiivi professionaalsele jõusaalile, mis võimaldaks teil kodus treenida? Siis on Power Rack inSPORTline kaablisammas CC410 just sulle! See mitmeotstarbeline jõutriikraam sisaldab treeningpuurisepikaseadetrullimissüsteemi ja isegi multifunktsionaalset tõmbetangi, mis võimaldab teil treenida kogu keha. Vastukaalu rihmarattasüsteemil on Olympia kaaluplaadid mis võimaldavad teil reguleerida vastupanu (kuni 200 kg).  Säilitusklambrid võimaldavad teil kaaluplaate turvaliselt hoiustada, kui te masinat ei kasuta.

Selle jõutreeneri juurde kuulub ka erinevaid tarvikuid mis pakuvad kümneid harjutusvariante, võimaldades keskenduda erinevatele lihasgruppidele. Need on: mitmesuguseid rihmaratta pikendusi, reguleeritavad paralleelraudadhantlihoidja maandamisharjutuste jaoks ja jala kinnihoidja  istuvate kaablitrosside jaoks.

Kumbki jõutala on peamiselt suunatud hantlitreeninguks. Tänu kvaliteetsete laagritega juhtvarrastele saab iga Olympic barbell treeningutund olema unustamatu kogemus ilma vigastusohuta. Saate treenida ka ilma juhtvarrasteta, ilma et see ohustaks teie ohutust - selle eest hoolitsevad kaks paari turvalisuse stoppereid  (mida saab paigutada ükskõik kuhu raamile).

 multifunktsionaalne tõmbetugi riba koos 5 haaramisvõimalusega ja 200kg kaalupiiranguga ning konks pikenduste kinnitamiseks on tordil jäägid. See jõutriikraam võimaldab teil lasta oma fantaasial vabalt tegutseda.

 


Varustatuna kogu keha treeninguks

Reguleeritava vastukaalu rihmarattasüsteemiga ja kõigi rihmaratta pikendustega on teil palju rõõmu. Lisaks ülemisele rihmarattakinnitusele on olemas ka kahe ühe käega vastukaalu rihmarattakinnitused ja hantel mis on kinnitatud rihmarataste külge mõlemal küljel.  Eemaldatav jalahoidik võimaldab treenida koos pingiga (nt kaablikõndi).


Soovitusabi

Vastukaaluga juhtrullid tippklassi laagritega võimaldavad sujuvat liikumist ja ohutut treeningut. Tänu kaitselukule ei vaja te sparringupartnerit.


Hantliharjutus väljaspool jõuharki

 liikuva liigendiga hantlihoidja laiendab teie harjutusvõimalusi (maaharjutused), samas kui multifunktsionaalne pikendus 2 erineva käepidemega võimaldab teil harjutada bitsepse, selga ja rinnalihaseid.


Multifunktsionaalne tõmbetang ja paralleelraud

Stabiilne alus ja raske raam koos 200kg kaalupiiranguga võimaldavad teil panna kõik oma lõuatõstmistesse ja dipsidesse. pull-up bar pakub 5 erinevat haaret ja võimaldab seega keskenduda erinevatele lihasgruppidele. See on ka kummi kattega ja ergonoomiline. Ja kui eelistad dips või tavalisi tõmbetreeninguid, siis on olemas reguleeritavad paralleelsed kangid.


Säilituskoht

Hoidke oma treeningruumid korras. Sellel jõutõstukil on 6 olümpiaklassi kaaluplaatide hoiuklambrit ja konks pikenduste kinnitamiseks. 

 

Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

ProSport @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper