See e-pood on müügis WebShopperi AFTERMARKETIS

Sonic näopuhastushari inSPORTline Paulinne - ProSport

Sonic näopuhastushari inSPORTline Paulinne - ProSport

Sonic näopuhastushari inSPORTline Paulinne - ProSport

Sonic näopuhastushari inSPORTline Paulinne - ProSport

Sonic näopuhastushari inSPORTline Paulinne - ProSport
Sonic näopuhastushari inSPORTline Paulinne - ProSport
Klienditugi
560 45 000
NB! Avatud E-L kl. 10-18
Kategooriad
Eripakkumised
Hüppematt batuudile..
Hüppematt batuudile..
Suitable without springs for trampolines Spare Jumping Mat for Tr..

SOODUS
26.95€ 37.71€
Sonic näopuhastushari inSPORTline Paulinne

Sonic näopuhastushari inSPORTline Paulinne

158 45.90€
KM-ta: 37.62€
NB! Pildid on illustratiivsed! Sonic Facial Cleansing Brush inSPORTline Paulinne on seade, mis on teie nahapuhastusrituaalist puudu. Peente silikoonharjastega, helisignaaltehnoloogia ja LED-dioodide k [Loe veel...]
Sonic näopuhastushari inSPORTline Paulinne
Suuruste info
Tootja: inSPORTline
Tootekood: 8596084130815
Alates 28.04.2024 Saadavus: 5 - 7 tööpäeva
5cmX 16cmX 10cm
NB! SUUREMATE KOGUSTE KORRAL KÜSI ERIPAKKUMIST !!
Kogus:  

Maksmine

Meie e-poes on võimalik tasuda arvega ja pangalingiga

Soodustused

Igal nädalal uued soodustooted ja püsikliendi soodustus

14 päevane tagastusõigus

Kauba saate soovikorral tagastada 14 päeva jooksul
inSPORTline Kuulutusi: 3053
Hinnang:
1
2
3
4
5
0.0


Esita päring

   
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
NB! Pildid on illustratiivsed!

Sonic Facial Cleansing Brush inSPORTline Paulinne on seade, mis on teie nahapuhastusrituaalist puudu. Peente silikoonharjastega, helisignaaltehnoloogia ja LED-dioodide kombinatsioon võib teie nahaga imet teha. See aitab sul vabaneda rasvast ja mustpeadest ning sügavalt puhastada poorid, jättes su naha säravaks ja säravaks! Sonic tehnoloogia kasutab ultrahelisageduste vibratsiooni, et mitte ainult puhastada ja massaažida nahka, vaid ka vähendada väikseid kortsukesi. Tänu helivärinatele suudab see seade puhastada nahka kiiremini ja palju tõhusamalt kui käsitsi tehes.

Seadme tagaküljel on väike paneel LED-dioodidega, millel saab valida ühe kolme valgusvärvi hulgast - punane, kollane ja sinine. Valgust kasutatakse fotoniteraapias, mida kasutatakse laialdaselt ilusalongides, sest see on üks tõhusamaid viise krooniliste nahahaiguste, näiteks akne, pigmendilaikude, kortsude või frekkide raviks. LED-valgusteraapia on valutu, mitteinvasiivne nahahooldusravi, mis kasutab valgusdioode, mis saadavad madalatasemelist valgusenergiat sügavale nahka, aktiveerides naharakkude fotoretseptoreid, et kaunistada oma jume.


Seadmel on kahe erineva suurusega harjased. Keskel asuvad suured harjased sobivad nina ja lõua puhastamiseks, samas kui väikesed, peened harjased sobivad ideaalselt põskede ja otsaesise puhastamiseks. Regulaarsel kasutamisel aitab seade saavutada helendavat ja noorema välimusega nahka. Saate valida erinevate vibratsiooni intensiivsuse tasemete (1-6) vahel - kasutage madalaimat vibratsioonitaset probleemsele, aknele kalduvale nahale, keskmist taset paranevale nahale ja kõrgeimat taset aknevabale nahale.

Kuidas kasutada

Kustuta kogu meik, kasutades meie tooteid - Makeup Eraser inSPORTline Reggi ja Micellar Cleansing Water inSPORTline 3-in-1. Kandke niiskele nahale näokoorijat või muud nahahooldusvahendit - Sügavpuhastusemulsioon w/ AHA-happed inSPORTline ( ärge kasutage mehaaniliste osakestega koorijat, kuna need võivad jääda harjastesse kinni). Masseeri nahahooldusvahend sõrmeotstega õrnalt naha sisse. Niisutage ka Paulinne harja.

Lülitage hari sisse, valige vibratsiooni intensiivsus ja kandke peente harjaste osaga nahale. Ära avalda liiga suurt survet, naha puhastamine peaks tunduma hästi. Masseerige nahka ringikujuliste liigutustega, kulutades umbes 15 sekundit igale näoosale. Kasutage suurte harjastega osa piirkondadele, kus toodetakse rohkem rasu, st lõuale ja ninale. Seejärel peske nägu veega ja kandke Light Moisturizing Cream inSPORTline ja Ultra Moisturizing Cream inSPORTline.

Vaid 1 minut hommikul ja õhtul aitab sul vabaneda surnud naharakkudest, rasvast ja mustusest.

Na pärast naha puhastamist vajutage 3 sekundit keskmist nuppu, et aktiveerida LED-dioodid seadme tagaküljel. Valige valguse värv - kollane valgus ergutab nahka, aitab vähendada kortse, tasakaalustab pigmendi värvi ja silub nahka; punane valgus suurendab verevoolu ja kollageeni tootmist, aitab kaasa kudede taastamisele (vanade naharakkude asendamine uutega) ja pooride vähendamisele; sinine valgus on rahustav, põletikuvastane, hävitab nahabaktereid ja vähendab akne teket. Pane seade kuni 15 sentimeetri kaugusele näost, valgustades kõige probleemsemaid piirkondi. Valguslained tungivad 4-5 sentimeetri sügavusele naha sisse. Hoidke seadme kasutamise ajal silmad kinni. Tehke valgusravi mitte rohkem kui kolm korda nädalas ja ei kauem kui 10 minutit korraga.


Telli parimad pakkumised oma e-postiIga päev uued pakkumised!

ProSport @ 2024 | Veebiturvalisuse tagab: veebikaitse.ee | Ostuturvalisuse tagab: ostugarantii.eeWebShopper